Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Dupa un gratar copios, sa ne dregem cu o salata de cartofi noi. Desi, la o adica, sunt sigura ca se potrivesc si-n tandem :).
Cum salata de cruditati este una dintre preferatele mele, ma bucur ca si cartofii sunt atat de gustosi in combinatie cu maioneza. Ideal preparata in casa ;) !
Ingrediente:
Cartofii se curata, se taie in doua si se pun la fiert 15-20 min., pana cand se pot strapunge usor cu o furculita. Se racoresc si se scurg intr-o sita.
Separat, se amesteca maioneza cu mustarul si ceapa (sau usturoi, sau fire de chives) tocata marunt. Cartofii ii pui in bolul in care-i servesti si torni sosul peste ei. Amesteci usor si servesti fie ca salata, fie ca garnitura. Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult