Salata de cruditati la spiralizator

de mihaelar63 in Salate, 20 Ian 2020 | 2736 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun"
  Pentru o masa echilibrata , punem alaturi de multe bucate mai consistente si o salata de cruditati .Am avut ocazia sa folosescl spiralizatorul pentru legume primit recent cadou de ziua mea !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1/2 castravete lung Fabio
  • 1/2 ridiche alba japoneza
  • 1/2 tulpina praz verde
  • 2 maiini mix frunze verzi[ rucola , valeriana . frunze sfecla rosie ]
  • 2 linguri ulei rapita
  • 2 linguri otet mere infuzat cu ardei iute
  • sare-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati la spiralizator:

  1. Se curata si se spala legumele .
  2. spalati
  3. Se spiraleaza pe rand castravetele , ridicheasi morcovul .
  4. Am folosit cutitul nr .2 al aparatului de spiralat Severin .
  5. Spiralele obtinute sunt foarte lungi , asa ca le-am taiat cam de 5-8 cm lungime , din loc in loc .
  6. Prazul se taie cubulete , mai marunt .
  7. Se amesteca legumele pregatite cu otet iute , ulei de masline si putina sare .
  8. La sfarsit se amesteca impreuna cu mixul de frunze verzi .
  9. Pentru prospetime frunzele verzi se pun in restul salatei doar inainte de servire .

TIPS-URI

1

Cu ajutorul spiralizatorului se obtin rapid legume frumos taiate sub forma de spaghetti , lazane sau felii striate .

2

Daca nu aveti ulei de rapita puteti folosi de masline sau floarea soarelui .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati la spiralizator" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de hering