Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Această salată se aseamănă cu cea de vinete. Maioneza pe care am făcut-o este cu ouă fierte, astfel că pot mânca si copiii.
Am spalat dovleceii, i-am curatat de coajă si i-am pus la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert, i-am lăsat la scurs într-o strecuratoare, apasand cu lingura pt a se scurge cat mai bine.
Intre timp am fiert 2 oua moi (3 minute din momentul in care clocoteste apa) si 2 oua tari( 5 minute). Din galbenusuri, ulei si sare am facut maioneza (fara mustar).
Am tocat ceapa si albusurile tari si le-am pus intr-un bol in care am adaugat dovleceii scursi bine si maioneza. Am condimentat cu sare dupa gust si am servit pe paine cu roșii.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult