Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt

de mihaelar63 in Salate, 22 Noi 2021 | 2363 vizualizari

 

  Ne plac salatele usoare. Am inlocuit maioneza cu iaurt si acum salatele noastre sunt light.  Fasolea aceasta ce o cultiv in gradina se mai numeste si fasole frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta
  • 2 cremvusti
  • 1 ardei kapia
  • codite de ceapa verde
  • 300 ml iaurt grecesc
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt:

  1.  Fasolea verde se curata la capete, se rupe mai marunt si se fierbe in apa cu    sare 15minute .
  2.  Acum puteti sa fierbeti cateva minute si cremustii .
  3.  Scurgeti fasolea intr-o sita .  Cremvustii se feliaza rondele .
  4. Ceapa verd ese taie rondele fine .
  5. Intr-un  bol se amesteca iaurtul cu ulei, sare si ceapa verde .
  6. Condimentati cu fulgi de chilli .
  7.  Incorporati in  sosul cu iaurt , fasolea verde, patrunjelul tocat si rondelele de cremvusti .
  8.  Gustati si sarati daca mai este nevoie .
  9. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui cremvustii cu sunca taiata marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu scrumbie sarata