Salata de hering afumat cu sfecla si praz

de mihaelar63 in Salate, 28 Dec 2012 | 5678 vizualizari

 

Citisem pe undeva de o salata ruseasca cu peste afumat si sfecla. Eu am preparat-o dupa gustul meu .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr hering afumat
  • 500 gr salata sfecla rosie
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri smanatana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 praz
  • Zeama de la o lamaie
  • piper
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de hering afumat cu sfecla si praz:

Prazul se taie marunt .

Pestele se curata de piele si oase si se marunteste .

 Se amesteca toate ingredientele  usor si se pun la rece intr-un castron tapetat cu folie alimentara .

Se serveste pe pat de salata verde a doua zi sau dupa cateva ore .

TIPS-URI

1

Pestele afumat contine suficienta sare , nu mai este nevoie de sare in plus .

2

Salata este mai buna dupa ce sta cateva ore la rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de hering afumat cu sfecla si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

28.12.2012, 12:37

-Ina - praz mai gasesti in super-market .
- Delia , da un semn inainte de a porni spre casa , va este in drum .
-Gaby , mie imi place musafir , dar la oameni dragi , unde stiu ce si cum gatesc
-Diana , reteta originara avea si cartofi fiert , dar fara sfecla pierzi culoarea minunata si suculenta ce balanseaza gustul pestelui afumat .
Cris , Ancuta vedeti , poate va place ideea de la salata de 24 de ore .

Lau 1

28.12.2012, 13:29

Rocsi 1

28.12.2012, 13:35

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala cu macrou marinat