Salata de icre

de mioritica in Crap / Caras, 5 Oct 2010 | 7347 vizualizari

 

sunt foarte bune pe paine prajita

 

INGREDIENTE

  • 200 gr icre
  • 150-200 gr gris
  • 400ml apa
  • 100 ml apa minerala
  • 1 lingurita sare de lamaie sau zeama de lamaie
  • 150 ml ulei
  • o ceapa sau 2
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Eu am folosit icre pe care le-am tinut in frigider o saptamana cu sare si acoperite cu ulei (nu le-am cumparat, le-am strans de la peste)

Le-am scos din pielita aceea subtire cu un cutit si le-am pus intr-un vas.

Am preparat grisul (Am pus apa pe foc si, cand aceasta se incalzeste, se pune grisul ,se amesteca bine sa nu se faca cocoloase).

Apa minerala se amesteca cu sarea de lamaie

Se mixeaza icrele si se pun pe rand putin gris,ulei,apa,se repeta pana se termina toate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de crap