Salata de icre de crap

de mamaieelena in Salate, 24 Noi 2011 | 5186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura(de ciorba)cu varf cu icre sarate
  • 1 lingura de gris fiert in apa
  • 150ml ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • masline pentru decor
  • 1/2 lamaie(zeama)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Se pun intr-un vas icrele si grisul fiert si se bat cu mixerul cateva secunde inainte de a pune uleiul. Se pun cateva picaturi de lamaie si apoi incepem sa batem cu mixerul bine turnand treptat uleiul pana il terminam. Mixerul se fixeaza la treapta a doua, ca sa nu se taie icrele. Se curata si se taie ceapa marunt si se va amesteca cu icrele .

Pofta buna .Eu ca decor am folosit maslinele

TIPS-URI

1

Atentie toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (25)

mamaieelena 1

25.11.2011, 15:16

cris multumesc

gaby_duceag 1

01.12.2011, 08:30

Ce fain!

jolygina 1

14.05.2012, 14:53

da asa da

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre