Salata de icre de crap

de MotanLaOale in Crap / Caras, 6 Oct 2018 | 10072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap
  • 4-5 felii de paine alba uscata
  • 300 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe rosii
  • zeama de lamaie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Se inmoaie feliile de paine in apa rece 10-15 minute.

Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.

Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.

Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema pufoasa.

Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.

Se serveste pe paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Icrele scoase din peste proaspat trebuie tinute cu sare 6-7 zile inainte de a fi facute.

2

Nu se foloseste ulei de masline deoarece icrele ies amare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

08.01.2019, 22:14

Poti sa le faci cum vrei tu dar posteaza reteta.

Ina 1

27.01.2019, 20:05

)) Motan

MotanLaOale 1

27.01.2019, 20:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Caras in solzi si sare