Salata de legume coapte

de ala_oancea in Salate, 4 Aug 2009 | 4410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 ardei
  • 3 rosii
  • 150 gr branza sarata cremoasa (gen feta)
  • 5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de legume coapte:

Se taie vinetele rondele, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii se taie fasii, se aseaza in tava si se coc pana se inmoaie. Cand ardeii sunt gata, se lasa sa se raceasca putin si se da jos pielita. Vinetele se scurg de apa si se sterg, se stropesc cu ulei de masline, se sareaza si pipereaza si se pun la copt. La fel si rosiile, stropite cu ulei de masline si condimentate. Dupa ce sunt gata se pun toate intr-un bol, se adauga bucatele de branza si se amesteca pana branza devine ca o pasta. Se adauga usturoiul dat prin presa. Se serveste pe felii de paine.

Nu asta era rezultatul pe care il asteptam, credeam ca branza o sa ramana bucatele, dar era prea moale. Dar a iesit super bun asa ! Foarte fain gustul ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

klausenburger_adica Lacrima 1

10.08.2009, 10:53

m-ai facut curioasa! cred ca trebuie sa fie minunat gustul

ala_oancea 1

11.08.2009, 08:23

Da Lacrima, foarte bun !

ionix 1

14.09.2009, 16:51

ah, ar trebui sa-ncerc pana nu se duc vinetele... cu siguranta saptamana asta... yummy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu branza de capra si sfecla