Salata de linte cu dovleac

de Corinuta in Salate, 13 Iul 2010 | 4494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g dovleac curatat de coaja si seminte
  • 300g rosii cherry
  • 100 g spanac
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 300 g linte(cutie)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/4 lingurita curry
  • 1/4 lingurita praf de curcuma
  • 400 ml supa
  • sare de mare,piper Cayenne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de linte cu dovleac:

Se taie dovleacul cuburi, rosiile se spala si se taie in doua, spanacul se spala si se lasa sa se scurga, apoi se toaca marunt.

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca cubulete. Se pun la calit in ulei. Apoi se adauga lintea scursa, se presara boiaua, curry si curcuma. Se stinge cu supa si se lasa sa fiarba 10 minute.

Dupa 5 minute se adauga rosiile si dovleacul si se mai toarna eventual putin supa.La sfarsit se adauga si spanacul, se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate servi rece sau calduta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de linte cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Corinuta 1

13.07.2010, 19:58

nici eu acu e prima data

lia maria 1

13.07.2010, 20:19

parca as gusta si eu

nadina73 1

17.07.2010, 01:28

nu demult am descoperit si eu ca e foarte buna5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton