Salata de luni

de mihaelar63 in Salate, 20 Aug 2018 | 2238 vizualizari

 

 Este aceea salata pe care o prepari pentru caserola la serviciu.  Adica dupa ce ai ,,consultat"'  cantarul. Adica spus pe sleau. Tot ce ai slabit in 5 zile pana sambata ai pus la loc cu o inghetata si o costita duminica !!!
 Preparand aceasta salata se obtine o masa delicioasa la 250 -280 calorii / portie

 

INGREDIENTE

  • 150 gr morcov [ 1 morcov mare ]
  • 150 gr mar rosu [1 mar mare ]
  • 145 gr mozarella
  • 1 lingurita seminte negrilica
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • cateva picaturi de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de luni:

  1. Morcovul se curata si se spala.
  2. Taiati rondele morcovul.
  3. Spalati marul. Curatati de seminte.
  4. Feliati marul.
  5. Stropiti marul cu zeama de lamie si amestecati impreuna cu morcovul si cele cateva picaturi de ulei.
  6. Mozzarela se taie bucati si se amesteca cu mar si morcov.
  7. Presarati pe deasupra seminte de negrilica.
  8. Serviti salata rece sau la temperatura camerei, dupa preferinta.

            Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

O salata delicioasa si light pentru caserola.

2

Putet iinlocui semintele de negrilica cu alte seminte preferate [ floarea soarelui, dovleac, susan, etc ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de luni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de dovlecel cu sos de iaurt si usturoi