Salata de morcov cu rosii cherry si crutoane

de Julie in Salate, 30 Iul 2010 | 6346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. morcov
  • frunze de telina
  • 2 tije de telina
  • 5-6 buc rosii cherry
  • zeama de lamaie
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • sare
  • 2 felii de paine pentru crutoane
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de morcov cu rosii cherry si crutoane:

Curatam si spalam morcovul, apoi il taiem in bastonase subtiri. Tijele de telina  le taiem in bucati mai mari, iar frunzele le tocam marunt.
Rosiile cherry, le taiem in doua sau in 4. Punem  totul intr-un bol. Saram dupa gust , adaugam zeama de lamaie si stropim  cu  ulei de masline. Amestecam si dam salata la rece.

Taiem painea in cuburi mici si o rumenim in putin unt . Crutoanele de paine, le vom adauga in momentul in care aducem salata la masa.

Poate fi servita ca garnitura, langa diferite mancaruri sau  servita simpla ,intr-o zi de post!       

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de morcov cu rosii cherry si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Julie 1

01.08.2010, 09:17

Te servesc Mena!

Bucataras Medi 1

01.08.2010, 12:52

excelenta pentru aceste zile calduroase...............

Julie 1

01.08.2010, 20:57

Foarte bine spus ,Medi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu maioneza si ceapa calita