Salata de naut cu ton

de Bya Ralu in Salate, 17 Oct 2013 | 12902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva cu de ton mare
  • 1 conserva de naut
  • 1/2 ceapa alba
  • 2 rosii
  • 4-5 frunze de salata
  • 1 castravete
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de naut cu ton:

Nautul il scurgem de zeama,il clatim sub jet de apa si il lasam la scurs.

Frunzele de salata se clatesc bine si se taie fasii sau se rup cu mana bucatele mici.

Ceapa o taiem marunt,amestecam cu salata.

Rosiile si castravetele se taie cubulete.

Amestecam toate ingredientele,adugam si nautul,sare,piper si putin ulei de masline.

Tonul se scurge de ulei si se pune peste salata,stropim cu zeama de lamaie si amestecam bine.

Se poate servi la pranz sau la cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 21:33

Bya Ralu 1

04.11.2013, 05:21

sebirizescu 1

05.11.2013, 02:50

tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de naut cu ton