Salata de oua cu macrou afumat

de MotanLaOale in Salate, 11 Ian 2011 | 6100 vizualizari

 

Inspirat de RuxyRux numai ca somonul meu s-a transformat in macrou. A rezultat o salata foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g macrou afumat
  • 6 oua
  • 2-3 cepe rosii
  • Pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite de mustar
  • 300 g ulei
  • zeama de lamaie
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de oua cu macrou afumat:

Ouale se fierb tari, se pun in apa rece, se curata si se toaca marunt.

Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati mici.

Ceapa rosie se curata si se taie julien.

Pentru maioneza se mixeaza galbenusurile, mustarul,sarea si uleiul cu mixerul pe viteza maxima. la sfarsit se adauga si zeama de lamaie dupa gust.

Toate ingredientele se pun intr-un castron si se amesteca cu maioneza.

Se poate orna dupa dorinta si talent cu castraveti acri, gogosari acri, masline, verdeata si altele.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de toamna