Salata de pastai

de Rahela Velicu in Salate, 3 Iun 2018 | 4726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastai proaspete/ congelate
  • 2 oua
  • 300 ml ulei
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de smantana
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pastai:

Mai intai punem pastaile la fiert, cu un praf de sare.

Separat fierbem un ou si din galbenusul fiert+ galbenusul crud + uleiul vom face maioneza: punem galbenusurile intr-un bol, amestecam intr-o singura directie si adaugam treptat uleiul.  Adaugam la final si o lingura de smantana, o lingura de mustar in maioneza si usturoiul pisat.

Amestecam pastaile fierte cu maioneza si usturoiul pisat. Adaugam si marar tocat marunt si sare si piper dupa gust. Deasupra am pus albusul de ou dat pe razatoarea mica.

TIPS-URI

1

Lasati pastaile fierte sa se raceasca complet inainte sa adaugati maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de pastai