Salata de paste cu piept de pui si mango

de Toamna07 in Penne, 13 Sep 2012 | 5554 vizualizari

 

Va somez sa preparati aceasta minunata salata-completa cu maxim de vitamine si proteine care, cu fiecare ingredient adaugat,fiecare condiment deschide calea spre noi si noi imparatii ale gustului !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 300 g paste penne rigate
  • 1 piept de pui (500 g)
  • 2 lime (lamai verzi)
  • 1 salata iceberg
  • 1 fruct mango
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 ardei iute verde
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare si piper proaspat macinat, amestec(rosu,alb,negru,verde)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu piept de pui si mango:

Pieptul de pui spalat,uscat si asezonat cu sare si piper mix se pune la fript(prajit) intr-o tigaie de teflon in cateva linguri de ulei de masline,la foc mediu.Se frige pe ambele parti cateva minute.

Pastele se fierb al dente in apa cu sare si un strop de ulei.Se scurg si se trec prin jet de apa rece.

Intr-un bol mare adaugam salata iceberg, ceapa verde si ardeii taiati in fasii subtiri,oblice.

Mango se taie in doua pe lung ,pe langa sambure,se cresteaza fructul in patratele si cu ajutorul unui cutit ascutit decupam cubuletele pe care le punem in bol. Pieptul de pui se taie fasii iar patrunjelul se toaca marunt;le adaugam si pe ele in bolul mare.

Preparam un dressing din zeama de lime (daca lime-ul nu are suficienta zeama apelati la o lamaie mare zemoasa), ulei de masline extravirgin (cam 100 ml.),sare si piper mix.Amestecam si adaugam jumatate din el peste paste si le amestecam usor, iarjumatate peste legume si piept,in bol.
Pastele asezonate le amestecam usor cu legumele din bol .

Dupa gust, mai putem adauga sare,piper,ulei de masline sau zeama de lime.

Aceasta salata este un deliciu si nu va puteti opri doar la cateva furculite,va garantez!:)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu piept de pui si mango" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu legume si jambon de porc