Salata de pepene rosu

de Dya Daniela Andrei in Salate, 15 Sep 2013 | 2602 vizualizari

 

O salata ce am incercat-o acum vreo doi ani. Destul de neobisnuita! Dar interesanta!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica
  • menta proaspata
  • sucul de la un lime
  • 2 felii de pepene rosu
  • o cutie cu Miez de lapte
  • 2 linguri cu ulei de masline;
  • 50 gr de masline (de preferat fara samburi)
  • condimente: piper si busuioc uscat , dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pepene rosu:

Ceapa, taiata julien, o stropim cu scul proaspat de lime.  Lasam sucul de lime sa patrunda ceapa, pentru un timp de aproximativ 10-15 minute. Adaugam apoi pepenele rosu, taiat cuburi, miezul de lapte, maslinele si potrivim de gust cu piper, busuioc si ulei. Amstecam usor salata si o pastram la rece cam 10 minute, inainte de servire.  Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Acidul pe care il contin limetele va atenua aroma puternica a cepei crude.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu rosii cherry si branza