Salata de primavara

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 16 Mai 2011 | 3973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • o rosie
  • 1 castravete
  • 1 ou
  • cascaval sau branza
  • sare
  • piper
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara:

Pentru inceput punem oul la fiert.

Intre timp spalam legumele si le taiem dupa preferinte.

Pregatim dresing-ul din otet, ulei, putina apa , sare piper dupa gust.

Taiem oul in patru, cascavalul cubulete.

Punem legumele intr-un bol, oul si cascavalul, peste care vom pune dresing-ul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

17.05.2011, 20:03

Buna de tot

alldaycooking 1

18.05.2011, 19:17

Minunata!

gaby_gabytza 1

24.05.2011, 18:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata asezonata de primavara