Salata de primavara- de post

de Oana in Salate, 1 Apr 2009 | 9697 vizualizari

 

Azi am fost in piata si imi faceau cu ochiul toate verdeturile, frumos colorate si aranjate pe tarabe. Si am incarcat cosul (de la caruciorul copilului, desigur ) si am facut o salata simpla si plina de vitamine. Cred ca toti mancati o astfel de salata si adaugati ce verdeturi va plac mai mult si cat mai variate.

 

INGREDIENTE

  • o salata creata
  • o legatura de ridichi
  • 3 fire de spanac proaspat
  • 3 fire de ceapa verde
  • o legatura de marar
  • o rosie
  • sare, ulei de masline, otet sau lamaie, dupa preferinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara- de post:

Verdeturile se curata si se spala bine sub jet de apa. Intr-un bol mai mare se rupe spanacul fasii, ceapa se taie mai maricel, ridichile se taie rondele si se adauga in bol, apoi se rupe salata, se toaca mararul si rosia cubulete. In ce ordine vreti voi :). Se amesteca 2 linguri ulei d emasline cu o lingura otet balsamic, putina sare si se rastoarna peste salata, amestecand verdeturile bine.

Mie nu imi place salata combinata cu lamaie, doar daca fac salata verde simpla

Pentru o masa de post se poate manca alaturi de orez basmati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara- de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bucataras 1

20.03.2009, 17:47

si ceva de mincare pentru Cata n-ai facut? ))))

Oana 1

20.03.2009, 20:58

Ha, ha! Vitelul stroganoff, ia vezi ce-am scris la ps acolo

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata verde cu pui