Salata de rosii, mozzarella si avocado

de Catalina L in Salate, 22 Iun 2019 | 2378 vizualizari

 

Iata o reteta rapida, satioasa si tare buna. Ideal de servit vara.
Am servit-o direct in jumatatile de avocado.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/05/salata-de-rosii-mozzarella-si-avocado.html

 

INGREDIENTE

  • 125 gr mozzarella
  • 1 lingura de suc de lamaie + 1 lingura de otet
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 80 gr de rosie (1/2 rosie marisoara)
  • 1/2 avocado
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare marina, cimbru uscat
  • busuioc proaspat
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de rosii, mozzarella si avocado:

Amestecati uleiul cu zeama de lamaie si cu otetul.

Adaugati usturoiul tocat, sare, piper si cimbru uscat. Amestecati bine.

Taiati rosia si mozarella in cuburi. La fel si pulpa de avocado si varsati deasupra zeama de lamaie.

Amestecati toate ingredientele cu sosul pregatit.

Lasati sa patrunda bine cel putin 10 minute.

Serviti in verine sau direct in jumatatile de avocado.

Decorati cu busuioc proaspat.

TIPS-URI

1

O jumatate de avocado este suficienta, cu cealalta jumatate am facut o crema cu branza de capra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii, mozzarella si avocado" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu patrunjel - Tabouleh