Salata de sfecla rosie

de nadina73 in Salate, 12 Mar 2010 | 8393 vizualizari

 

merge perfect cu o friptura

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie
  • sare
  • otet
  • 1 lingurita zahar
  • hrean
  • chimen-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Se spala sfecla rosie si se baga in cuptor asa necuratat evantual daca sant  foarte mari se pot taia in doua si se pun intr-un vas sau pe grataru de la cuptor,se lasa sa ce patrunda bine aproximativ50 minute,sau se poate ferbe pe aburi curatata sau sa se fiarba in apa cu putina sare pe plita(aragaz)

Se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca apoi se curata si se da prin razuitoarea cu ochiuri mari sau prin robot ,apoi se ameteca cu sare,zahar,otet si hreanul ras

Daca va place se poate pune si o lingura de chimen seminte

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

ionela2682 1

14.03.2010, 17:32

frumos foc decorul!

danis 1

29.03.2010, 01:31

imi place mult sfecla rosie,frumos decor

mariac 1

06.04.2010, 23:54

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu maioneza, iaurt si usturoi