Salata de sparanghel cu hering

de Catalina L in Salate, 3 Iul 2020 | 1874 vizualizari

 

Heringul se serveste de obicei cu smântână acră.
Daca nu aveti este foarte usor de facut. Este suficient sa puneti un pic de suc de lamaie in smantana normala.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/06/salata-de-sparanghel-cu-hering-low-carb.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de sparanghel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr file de hering marinat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri smantana acra sau 4 linguri de smantana amestecate cu o lingura zeama de lamaie
  • sare, piper
  • arpagic, lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sparanghel cu hering:

Pregatiti smantana acra si puneti-o la rece.

Taiati baza sparanghelului , nu este nevoie sa-l curatati. Taiati-l bucati.   

Curatati si tocati usturoiul marunt.

Intr-o tigaie incalziti uleiul si puneti la prajit usturoiul cu sparanghelul.

Gatiti 10 minute intoarceti in mod regulat.

Trebuie sa ramana crocant. Taiati ceapa rondele si heringul bucati.

Amestecati smantana acra cu mustarul, sare si piper.

Puneti rondele de ceapa si sparanghelul cald pe o farfurie (pastrati cateva varfuri pentru decorul final).

Adaugati bucatile de hering, ceapa si puneti smantana acra .

Deorati cu arpargic si varfurile de sparanghel pastrate.

Serviti !    

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel cu hering" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de hering cu cartofi