Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Pieptul de pui l-am condimentat cu sare si piper si l-am pus pe gratar.Cand a fost gata l-am lasat sa se raceasca apoi l-am taiat fasii.Salata am spalat-o si am pus-o pe un prosop ca sa absoarba apa.
Castravetii i-am curatat de coaja,i-am taiat cuburi,rosiile le-am taiat in jumatate apoi le-am taiat felii,ardeiul felii,ceapa am taiat-o marunt,branza am taiat-o cuburi.Toate ingredientele se amesteca usor.Le-am pus intr-un bol mare imbracat cu frunze de salata.Am facut un dressing din ulei de masline,suc de la o jumatate de lamaie,am amestecat cu oregano,un pic de sare si am turnat peste salata.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult