Salata de vinete

de Adinacarla in Salate, 19 Aug 2010 | 3645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 3 ardei
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 galbenus
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Am copt vinetele si ardeii si cand s-au racit le-am curatat coaja. Apoi am tocat vinetele si ardeii, ceapa am dat-o pe razatoare si usturoiul l-am pisat.

Am facut o maioneza dintr-un galbenus si ulei, apoi am amestecat treptat in maioneza vinetele si ardeii, ceapa si usturoiul si am potrivit gustul cu sare si piper.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

19.08.2010, 21:45

Atunci va astept pe toate sa mancati salata de vinete

Rocsi 1

19.08.2010, 22:52

ai aranjat in forma de floare...ce frumos

Adinacarla 1

20.08.2010, 00:38

multumesc rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu sfecla rosie si porumb