Salata de vinete

de Aletta in Salate, 16 Oct 2015 | 2633 vizualizari

 

Ador salata de vinete, e asa de delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g vinete facute
  • ulei
  • o lingurita de mustar dulce
  • 1 galbenus de ou
  • o ceapa mica
  • sare (dupa gust)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Se prepara maioneza :

Galbenusul se freaca bine cu mustarul,se adauga ulei,cate putin pana cand va rezulta cantitatea de maioneza dorita.

Eu am avut vinete deja facute de la soacra mea, le-am avut la congelator si a trebuit doar sa le las la decongelat.

Ceapa se da pe razatoarea mica, se adauga peste vinete si se amesteca bine.

Adaugam si maioneza, omogenizam bine,iar apoi adaugam sare dupa gust.

Se serveste rece cu paine si rosii.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

maioneza daca este prea groasa se poate subtia cu mustar.

2

salata de vinete are gust mai bun daca se tine la rece cca o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salată de vinete cu ardei şi ciuperci