Salata de vinete cu iaurt

de Rocsi in Salate, 21 Aug 2010 | 5631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mai mari
  • 1 ou fiert+1 ou crud
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 2 linguri iaurt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu iaurt:

vinetele se pun si se coc.

le lasam sa se raceasca apoi le curatam.

dupa, le tocam cu un cutit sau in blender.

pregatim maioneza.

intr-un bol adaugam galbenusul crud cu galbenusul fier si dat pe razatoarea mica.

se mai adauga o lingura mustar si incepe sa se mixeze.

uleiul se pune treptat.(nu faceti prea multa maioneza ca sa nu fie gretoasa salata).

peste vinetele tocate se pune maioneza si 2 linguri de iaurt natural.

ceapa o curatati si ii dati cateva clocote in apa pentru a se inmuia putin,apoi o tocati si o adaugati peste vinete(sau puteti sa o puneti cruda..mie nu prea imi place de asta am fiert-o).

se amesteca bine in salata,se sareaza dupa gust...

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

22.08.2010, 19:16

e buna fetelor sa stiti...multumesc

Corinuta 1

23.08.2010, 01:11

vreau si eu vinete cu iaurt....mai ai?

Rocsi 1

23.08.2010, 16:43

nu mai am..dar cand mai fac te invit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Concurs “Salata celebra”: Salata cu sunca si oua