Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua

de Satisfyyourcravings in Pui, 25 Mar 2016 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame linte Puy
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din vin alb
  • 2 tulpini ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 2 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingurita cu varf miere
  • 2 oua mari
  • 200 grame fasole verde
  • 200 grame carne de pui gatita
  • funze de salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua:

Se gateste lintea conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge pastrand o parte din apa in care a fiert. 

Se adauga lintea si apa inapoi in tigaie si se amesteca cu ulei de masline si otet, sare si piper. Se pastreaza calda.

Se taie ceapa verde rondele si se adauga intr-un bol. Se piseaza usutroiul si se amesteca cu mustarul, mierea, ceapa, 1 lingura otet, 3 linguri ulei, sare si piper. Se amesteca bine. 

Se gatesc ouale in apa fierbinte, 6 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece. 

Se fierbe fasolea in apa fierbinte, 4 minute. Se scurge. 

Se rupe carnea de pui in bucati si se amesteca cu dressingul obtinut anterior si fasolea.

Se aseaza lintea pe un platou, se adauga frunzele de salata, apoi carnea de pui si fasolea. 

Se curata ouale si se taie in sferuri. Se aseaza pe platou. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de varza