Salata Magnifica

de mihaelar63 in Salate, 19 Apr 2018 | 6390 vizualizari

 

 Magnific de gustoasa. Rapid de preparat. Cu verdeturi, proteina, boabe. Ce-ti mai poti dori? Pentru condimentarea carnii am folosit condiment specific indian garam marsala, recent achizitionat. M-am cam ferit de un mix necunoscut. Dupa ce am parcurs lista cu ingrediente, am decis ca nu are nimic foarte neobisnuit sau ciudat si ca doresc sa testez garam marsala.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga mix salata frunze [aprox 200 gr - salata verde, rucola, andive ]
  • 1 piept pui [400 gr]
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 cutie mica porumb dulce boabe
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 lamaie zeama
  • sare
  • piper
  • condimente preferate pentru pui [ garam marsala ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Magnifica:

  1.  Pieptul de pui se desface si se bate usor.
  2. Condimentati cu condimentul preferat si sarati carnea. Eu am folosit garam marsala.
  3. Carnea se taie fasii si se prajeste pana devine aurie intr-o tava non-aderenta.
  4. Boabele de porumb se scurg de lichidul in care au fost conservate si se clatesc din cateva ape.
  5. Ardeii se curata, se spala si se taie fasii sau cubulete.
  6. Ceapa rosie se curata si se taie rondele. Sarati usor ceapa si amestecati cu putin ulei de masline.
  7. Frunzele se spala si se zvanta [ eu am un uscator pentru salata cu centrifuga]
  8. Dupa ce carnea s-a racit [ sa nu fie fierbinte pentru ca flescaieste frunzele proaspete de salata ] ansamblati salata. 
  9. Intr-un bol de sticla se pun toate ingredientele si se amesteca cu blandete.
  10. Acriti cu zeama de lamaie proaspat stoarsa. Gustati si sarati / piperati daca mai este nevoie.

                 Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Garam marsala merge foarte bine cu carnea de pui. In imagine se pot vedea si compozitia acestui amestec.

2

Lasati carnea de pui sa se raceasca, daca o veti pune calda, frunzele verzi se vor fleoscai si isi vor pierde prospetimea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Magnifica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata ”vitaminoasa”