Salata marocana cu calamar

de jolygina in Salate, 18 Noi 2014 | 4779 vizualizari

 

am facut aceasta reteta când am vazut-o pe sait la Jamila mi-a placut foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 300g orez
  • 500g calamar
  • 200g rosii chery
  • 200g porumb dulce
  • 200g mazare congelata
  • 3 ardei capia copti
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • o legatura de patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata marocana cu calamar:

Incepem prin a fierbe orezul cu putina sare ,pana cand  este gata orezul ne ocupam de calamar il taiem cubulete mici si in prajim putin cu 2 linguri de ulei de masline apoi il scoatem pe servetel si il lasam sa se raceasca .

Cand orezul este fiert in soatem din apa si il lasam  sa se raceasca apoi punem intr-un castron mare restul de ingrediente, adica mazarea ,porumbul patrunjelul tocat marunt ,rosiile cherry taiate in patru  ,ardeiul copt tocat si el iar la sfarsit adaugam orezul si calamarul racit apoi adaugam restul de ulei sare si piper iar la sfarsit zeama de lamaie dupa gustul fiecarei persoane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata marocana cu calamar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de macrou afumat