Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Daca in salata mea o sa vedeti vreo 2 frunze rosii, sa stiti ca nu v-am pacalit, ci altii m-au pacalit pe mine. Initial am cumparat un pachet de salata Misticanza, adica un amestec de baby spanac, rucola , baby batavia rosie, insa cand am deschis punga erau fix 2 frunze de batavia rosie si vreo 2-3 de spanac, restul fiind rucola. Asa ca am numit-o direct Salata rucola, caci asta era in punga. Partea buna a acestei pungi de salata a fost faptul ca rucola era chiar buna, nu avea gustul acela de iarba.
A , da, si dupa ce am terminat de mancat salata mi-am dat seama ca am uitat sa pun ceapa rosie.
Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumata si rozmarin si il lasam 10 minute. Intr-o tigaie incingem 1 lingura de ulei de masline si punem somonul. Il tragem putin la tigaie, pana isi schimba culoarea pe toate partile si il lasam sa se racoreasca. Intr-un bol, punem salata rucola, mango taiat cubulete, somonul cu tot cu ulei, zeama de lamaie si putin piper. Amestecam usor. Servim salata imediat stropita cu putin ulei de masline.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult