Salau de Nil la cuptor

de lucy2002 in Salau, 14 Noi 2019 | 15237 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si sanatoasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau
  • condimente pentru peste
  • sucul de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei sau unt
  • cartofi
  • praf de usturoi
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau de Nil la cuptor:

Pornim cuptorul si-l setam la o temperatura de 200 grade C.

Cartofii curtati si spalati ii taiem in patru.

Fileul il trecem printr-un jet de apa dupa care il tamponam cu hartie absorbanta.

Pregatim o tava cu hartie de copt.

Se condimenteaza fileul pe ambele parti cu arome pentru peste, praf de usturoi, rozmarin, sucul de lamaie dupa care il asezam in tava unsa cu ulei, iar de jur -imprejur asezam cartofii. Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam in cuptor pana cand cartofii si pestele sunt facuti.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

dozare condimentelor se face dupa gustul vostru

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau de Nil la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salau Bonne Femme