Salau la cuptor

de Lau in Peste, 19 Mar 2018 | 8179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de salau
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/3 lingurita fulgi de ardei iute
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 1 pahar de bere
  • 1/2 lamaie
  • 20 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:

Intr-o farfurie amestecam uleiul de masline cu condimentele dupa gust.

Spalam pestele, il uscam cu un prosop, il stropim cu zeama de lamaie si condimentam bucatile, lasam 1 ora la rece.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam pestele, paharul de bere, 2 crengute de cimbru, untul, acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit 10 min, dupa care luam folia si mai lasam 5-10 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu legume la cuptor