Salau "pane"

de mihaelar63 in Salau, 7 Dec 2010 | 7315 vizualizari

 

Deoarece am vrut o reteta de peste care o pot servi cand este dezlegare , am cautat la prietenul nostru "Gogu"!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 1 cana faina alba
  • 4 linguri faina malai
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 bere
  • 1 lamaie
  • 1 gogosar
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau "pane":

  1. Salaul se curata , se spala si se portioneaza , se condimenteaza si se stropeste cu zeama de la jumatate de lamaie .
  2. Jumatate din faina alba se pune intr-un vas prin care se tavalesc bucatile de salau .
  3. Restul de faina alba se amesteca cu faina de malai , boia , sare si bere obtinand un aluat de consistenta unei smantani .
  4. Pestele se trece prin acest aluat si se prajeste in ulei incins ,intorcandu-se pe ambele parti . scoateti pe un platou tapetat cu hartie absorbanta .
  5. Serviti cald cu lamaie si gogosari .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau "pane"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

12.12.2010, 10:55

Retetegg niciodata nu e prea tarziu

Crista_Luca 1

12.12.2010, 11:08

cum am putut să ratez asemenea bunătate???

mihaelar63 1

13.12.2010, 20:15

cristina si mie mi se intampla

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau cu orez