Saleuri cu cabanos

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2012 | 4396 vizualizari

 

Eu dau saleurile, Cris muzica, cine da berea? :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 4 bucati cabanos
  • un ou
  • oregano
  • sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cabanos:

Aluatul se desface si se taie fasii subtiri cam de 2 cm. Cabanosul se taie fiecare in 4 bucati.

Se infasoara fiecare bucata de cabanos in cate o fasie de aluat, ca o spirala. 

Se bate un ou, se ung saleurile, se presara putina sare si oregano si se dau la cuptor, la foc iute pentru vreo 20 min.

Sunt absolut gustoase! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

07.08.2012, 14:33

am vrut a le fac de ziua mea... dar am uitat de ele
Eu dau o bere cu lamaie, e bine?

laura_n 1

07.08.2012, 15:03

trebuia sa vii sa iei de aici
da, buna berea cu lamaie

laura_n 1

07.08.2012, 15:03

multumesc Elena

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saratele