Saleuri din aluat cu osanza

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 9466 vizualizari

 

Din categoria am facut aluat cu osanza si acum ma dau in barci sa-l consum....si cu aceasta ocazie testez si noul meu aparat foto,primit cadou de la ''fan clubul meu-Adi si Nico''.....

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat cu osanza
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 g branza de oaie
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri din aluat cu osanza:

Se intinde aluatul intr-o foaie dreptunghiulara,se unge cu ulei de masline,se rade branza de oaie si apoi se taie in fasiute potrivite care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.Se da tava la cuptor cca 15-20 min,in functie de cuptorul fiecaruia....

Reteta de aluat o gasiti aici...http://www.bucataras.ro/retete/aluat-cu-osanza-55921.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri din aluat cu osanza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

simona72 1

17.01.2014, 13:01

Ce as crantzani cateva!!

Teo 1

17.01.2014, 20:38

tare frumusele!

madi_marin 1

18.01.2014, 10:11

de-astea rontai fara numar...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu chimen si parmezan