Sandvis cald

de ianculubita in Sandvisuri, 17 Oct 2013 | 3104 vizualizari

 

Azi am facut numai sandvisuri si din cate am facut doar pe asta l-am finalizat cum trebuie;l-am inscris in concurs,nu stiu daca e ceea ce se cere,dar am incercat!

 

INGREDIENTE

  • 2chifle
  • 2felii groase de Cascaval Delaco
  • 2felii muschi
  • 2felii bacon
  • 4felii de salam picant
  • rondele de Miez de Lapte
  • 2felii Cascaval DeSenvis
  • rosii cherry
  • 1ardei Kapia
  • ulei de trufe
  • salata de rucola
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald:

Taiem chiflele in doua,punem pe o jumatate putin ulei(pentru aroma),1felie groasa de cascaval,apoi cate o felie de muschi,o felie de bacon,2rondele de salam,2rondele de Miez de Lapte,punem jumatatile de chifla in tava pe hartie de copt si lasam la cuptor 5-8min;cand incepe sa se topeasca cascavalul,scoatem tava,punem rondele de rosii cherry,o felie de cascaval DeSenvis felii,acoperim cu a doua jumatate de chifla,stropim deasupra cu ulei si mai lasam la cuptor 5min.

Servim pe platou pe un pat de salata de rucola,rondele de ardei si rosii cherry.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu snitel de pui si cascaval