Sandvis cald

de simona72 in Sandvisuri, 10 Noi 2013 | 3308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • crema de branza de la Delaco
  • 3 felii de cascaval
  • 2-3 felii de sunca, bacon, salam(ce aveti)
  • gulas
  • feliute de castraveciori murati
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald:

Feliile de paine se ung cu crema de branza. Se pun feliute de cascaval, bacon sau sunca, se unge cu gulas, se pune si cealalta felie de paine unsa cu branzica.  Dam sandvisul la aparat pt 2-3 minute. Asa cald il mai ungem cu crema de branza si servim cu castraveciori murati.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu jambon si branza Brie