Sandviş cald cu ou

de diaconta in Sandvisuri, 10 Noi 2013 | 3798 vizualizari

 

Nu am putut rezista prea mult după ce l-am văzut la RoXx, http://www.bucataras.ro/retete/sandwich-cald-cu-ou-53561.html , e prea bun,prea pe gustul meu,arata foarte bine şi e uşor de pregatit.Multumesc RoXx.

 

INGREDIENTE

  • Eu am facut doua bucati,deci am avut nevoie de:
  • 2 felii de pâine
  • 2 oua
  • 2 felii de cascaval
  • Cateva felii de sunculita taraneasca feliata foarte subtire
  • Unt
  • Sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandviş cald cu ou:

Am uns feliile de paine pe una din parti cu unt,apoi am decupat miezul astfel încât sa ramâna coaja separat.

Am uns cu unt pentru ca felia de paine sa nu se arda  când o întoarcem în tigaie.

Am pus  cojile de pâine cu partea cu un în jos în tigaie.

In mijlocul fiecarei felii am pus câte un ou,l-am condimentat.

Peste ou am pus feliile de cascaval,apoi feliile de sunculita si am acoperit cu miezul feliei de pâine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.

Am apasat putin ca sa ramana cât de cât la acelasi nivel cu coaja,Nu e nici o problema daca oul  se va prelinge  putin afara.

Dupa ce s-a prajit bine,se întorc feliile si pe partea cealalta.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviş cald cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

diaconta 1

11.11.2013, 10:52

Lia )) imi place de mor cand se prelinge cascavalul cald

mamaieelena 1

11.11.2013, 23:36

gustos

diaconta 1

12.11.2013, 09:18

Mamaie

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco