Sandvis Croque-madame

de RODIMUR in Sandvisuri, 20 Iun 2017 | 2784 vizualizari

 

Am preparat zilele trecute și un "croque-madame", de data asta nu la sandwich maker, ci cu unt, la tigaie.
 

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pâine toast
  • 1 felie de șuncă
  • 25 grame cașcaval ras
  • 25 grame unt moale
  • 1 ou
  • ulei pentru prăjit oul
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Croque-madame:

Se răzuie fin cașcavalul.

Se unge o felie de pâine toast cu unt, scos din timp din frigider, ca să fie ușor tartinabil și se pune deasupra felia de șuncă și apoi cașcavalul răzuit.

Se acoperă totul cu cealaltă felie de pâine toast și se pune la prăjit în tigaia în care am pus dinainte untul la topit. Se prăjește bine sandvișul pe ambele părți și apoi se pune în farfurie.

Se face un ochi în ulei (sau în untul rămas de la prăjitul sandvișului, dacă nu s-a ars), se condimentează cu sare și piper, după care se depune peste sandviș.

Se mănâncă imediat, cald.

Pentru a face acest "croque-madame" am urmat întocmai indicațiile din acest clip video de pe internet:

https://www.youtube.com/watch?v=tLH7N2APuTk

TIPS-URI

1

Scoateți din timp untul din frigider, ca să fie ușor tartinabil. În caz contrar, veți rupe feliile de pâine atunci când veți încerca să le ungeți cu untul rece.

2

Folosiți păine toast, pentru că este mai bună pentru astfel de sandvișuri.

3

Aveți grijă să nu se ardă untul în tigaie, în timp ce prăjiți sandvișul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Croque-madame" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti