Sandvis cu chorizo si miez de lapte

de simona72 in Sandvisuri, 16 Oct 2013 | 3045 vizualizari

 

Sa dam startul la concurs...:))

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine cu multicereale toast
  • 8 feliute de carnati chorizo picanti
  • 6 bucati de mies de lapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1-2 frunze salata verde
  • 1-2 lingurite zeama de lamaie
  • 1-2 lingurite peltea de fructe: http://www.bucataras.ro/retete/peltea-de-fructe-52372.html
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu chorizo si miez de lapte:

Feliile de paine se prajesc in prajitorul de paine. Se stropesc cu ulei de masline si se freaca cu un catel de usturoi. Frunzele de salata se spala, se usuca, se taie fasii subtiri si se aseaza pe cele 2 felii de paine. Desupra asezam felii de carnati chorizo, bucati de miez de lapte, mai stropim cu putin ulei de masline si picuram peltea amestecata cu zeama de lamaie. Procedam la fel cu ambele felii de paine si le suprapunem. Pt decor am folosit un stegulet.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

poate vi se pare ciudat sa folosesc peltea aici in loc de sos sau marinata...dar va asigur ca, gustul este de exceptie

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu chorizo si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ou si cascaval la cuptor