Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Fiindca week-endul este cel care reuneste toata familia la micul dejun, am vrut sa pregatesc ceva special.
Bati oul cu sarea si laptele;
Adaugi faina in ploaie,batand continuu,sa nu se faca cocoloase;
Adaugi muschiuletul taiat cubulete si casvalul ras;
Decupezi feliile de paine dupa formele pentru ou;
Incinzi uleiul,asezi o forma pentru ou, torni putina compozitie de ou si o coci pe ambele parti(ca pe o clatita);
Scoti clatita pe o farfurie;
Repeti operatiunea cu fiecare forma;
Cand sunt gata, asezi cate o clatita de ou pe felia de paine corespunzatoare si decorezi cu miez de lapte,rosie si patrunjel.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult