Sandvis cu pastrama de pui

de MotanLaOale in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 3187 vizualizari

 

Ar fi trebuit sa-l denumesc megasandvis la cat de mare mi-a iesit! :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 chufla cu tarate mare
  • 100g pastrama pui
  • Ceva fin pufos cu smantana
  • 1 rosie
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei
  • 1 frunza salata
  • 3 felii cascaval DeSenvis
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu pastrama de pui:

Chifla se taie in trei parti pe orizontala.

Primele doua felii se ung cu ceva fin pufos cu smantana.

Se presara ceapa taiata rondele pe ambele felii.

Pe felia de jos se pune o frunza de salata

Peste salata se pune pastrama de pui taiata feliute.

Se pun rondele de ardei si deasupra se pune felia a doua cu ceapa in sus.

Se pune pastrama si pe felia a doua si felii de cascaval DeSenvis.

Se pun felii de rosie, capacul chiflei, se preseaza putin si este gata.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Chifla trebuie sa fie foarte proaspata ca sa poata fi presata si sa poti sa musti din sandvis.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pastrama de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Şaorma de casă bogată în vitamine