Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pentru "Pachetelul vesel" am pregatit si un sandvis delicios cu snitel din piept de pui. A fost usor de preparat si repede mancat! :D
Pregatirea snitelului:
Se bate oul cu putina sare. Se pune tigaia cu untura la incalzit. Se spala carnea, se da prin faina pe ambele parti, apoi prin ou - tot pe ambele parti, iar la final din nou prin faina. Se pune snitelul in tigaie si se prajeste, apoi se scoate pe un servetel absorbant.
Pregatirea sandvisului:
Se taie chifla in doua si se aseaza frunza de salata verde pe partea inferioara a chiflei, apoi se pune snitelul.
Rosia se decojeste, se taie rondele si se pune peste snitel, presarand si putina sare. Se pune partea superioara a chiflei si se poate servi.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult