Sandvis cu sunca, cascaval Delaco si legume

de T I M E A in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 2873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle
  • 2 felii sunca Praga
  • 4 felii cascaval Delaco de senvis
  • 4-5 masline
  • o foaie de praz
  • 1/2 rosie
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sunca, cascaval Delaco si legume:

Taiem chiflele in doua.

Spalam prazul si rosia.

Asezam pe o parte felia de sunca si feliile de cascaval, punem peste cascaval foaie de praz apoi acoperim cu cealalta jumatate de chifla si dam la cuptorul cu microunde 30-40 sec.

Scoatem din cuptor si adaugam pe partea goala a chiflei, feliile de rosii si maslinele feliate apoi saram si piperam si le impreunam din nou. 

Servim cald! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu sunca, cascaval Delaco si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri calde