Sandvis dantelat cu piure de cartofi

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mar 2016 | 2282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri piure de cartofi
  • 10 grame unt
  • 2 felii paine
  • 30 grame branza Cheddar ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis dantelat cu piure de cartofi:

Se ung feliile de paine cu unt pe ambele parti. Se intinde piureul  pe una dintre felii, se aseza 3/4 din cantitatea de branza si se inchide sandvisul cu felia ramasa.

Se incalzeste untul ramas intr-o tigaie si se prajeste sandvisul pe ambele parti, la foc mic, pana cand branza s-a topit.

Se opreste focul si se scoate sandvisul pe o farfurie. Se presara 1/2 din cantitatea de branza ramasa in tigaie, se aseaza sandvisul deasupra, se lasa cateva secunde pana cand branza s-a topit si cu o spatula/paleta se ridica. Se lasa branza sa se scurga pana se intareste si formeaza o dantela.

Se procedeaza la fel cu branza ramasa, pe cealalta parte a sandvisului.

Delicios cu sos picant sau chutney de mango.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dantelat cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Soricel"