Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

de simona72 in Sandvisuri, 26 Sep 2015 | 2820 vizualizari

 

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla cu seminte de dovleac
  • 1 lingura ulei de masline
  • crema de branza natur de la Delaco
  • 1-2 linguri gem de zmeura cu aroma de menta
  • 2-3 capsuni
  • seminte de rodie
  • frunzulita de menta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis dulce pentru pauza de relaxare:

Taiem chifla in doua pe lungime. Stropim feliile pe partea taiata cu cativa stropi de ulei de masline. Punem feliile, cu fata in jos, intr-o tigaie gril bine incinsa. Lasam feliile 1-2 minute pana capata dungile de gril. Ungem feliile cu crema de branza natur de la Delaco, pe felia de baza a sandisului punem gem de zmeura, taiem capsunile in felii si le asezam peste gem, deasupra punem felia ramasa de chifla. Pentru decor folosim seminte de rodie si frunzulita de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dulce pentru pauza de relaxare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Gicuta 1

28.09.2015, 14:35

anca_rm 1

30.09.2015, 15:23

arata super bine

Valclaudia 1

04.10.2015, 10:11

ce fain arata!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu snitel din piept de pui