Sandvis "Girafa"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 20 Oct 2012 | 2898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 1 feliuta salam
  • ardei gras
  • crema de branza cu smantana Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Girafa":

Avem nevoie de 3 feliute de paine, din care una sa fie coltul painii, pentru a putea decupa partea maro.

Din cele 2 felii de paine decupam un oval mai mare si 2 mai micute.

Din felia de paine cu coaja decupam 2 cercuri si un semi cerc, pe care il decupam mai apoi.

Unul dintre ovalurile mai mici il decupam, astfel incat sa obtinem nasul.

Decupam apoi 2 cerculete micute de salam, si 2 cerculete mai mari de ardei pentru ochii.

Pentru gura, decupam un semi cerc, pe care la randul lui il decupam.

Se asambleaza astfel: din ovalul mai mare decupam aprox. un sfert, apoi lipim partea maro cu crema de branza, peste el. Ovalurile mai mici se lipesc intre ele cu crema de branza, apoi in cerculetele goale punem cerculete de salam. 

Taiem 2 dreptunghiuri mici si subtiri pentru cornite si 2 ovale pentru urechiuse.

Punem apoi ochiisori si gurita, cornitele si urechiusele si girafa noastra e gata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Girafa"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu ton si maioneza