Sandvis omleta

de AnyCostescu in Sandvisuri, 16 Oct 2012 | 3714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 100 g telemea DELACO
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura marar verde(daca aveti daca nu merge si patrunjel)
  • 3 lg cascaval ras DELACO
  • ulei de masline pt prajit
  • sare,piper, unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis omleta:

Taiati ceapa marunt si caliti-o in putin ulei. Taiati ardeiul cubulete. Taiati cat mai marunt mararul. Spargeti cate 3 oua in 3 castroane diferite. In primul adaugati ceapa calita, in al doilea mararul,in al treilea ardeiul gras. Telemeaua rasa impartiti-o in cele 3 castroane. Bateti cu o furculita ingredientele si coaceti cate o omleta din fiecare. Puneti pe un platou omleta cu ceapa, ungeti-o cu unt si piperati-o, deasupra asezati omleta cu marar, ungeti-o si piperati-o. Peste aceasta puneti omleta cu ardei.

Presarari cascavalul ras si tineti platoul la cuptor, la foc potrivit cateva minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco