Sandvis "Rosu"

de simona72 in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 3103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla de casa
  • 2 lingurite salata de sfecla
  • 2 lingurite crema de branza ceva fin de la Delaco
  • feliute de ridichi
  • salata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Rosu":

Chifla se taie in doua pe orizontala. Branzica se amesteca cu salata de sfecla, iar rezultatul este o crema rosie si delicioasa. Se unge chifla taiata cu crema "rosie", se mai adauga feliute de ridichi si frunze de salata.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

sandvisul se poate face atat dulce cat si sarat, depinde cum ati facut salata de sfecla...daca nu ati adaugat sare si alte condimente in salata puteti sa punti o lingurita de miere si veti avea un sandis dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Rosu"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Irina 1

15.11.2013, 13:00

Auzi, Simo, da' de ce mananci iaurt daca ai facut sandvis?

Irina 1

15.11.2013, 13:00

aaa, ni-l lasi noua!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:28

foarte bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval afumat