Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2015 | 3580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine
  • 50 gr unt
  • 4 felii sunca afumata
  • 8 felii rosie
  • 8 felii dovlecel
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel:

  1. Ungi un vas termorezistent cu unt
  2. Asezi in el 4 felii de paine, unse cu putin unt
  3. Pe fiecare felie pui cate o felie de sunca afumata.
  4. Asezi pe fiecare felie de sunca cate 2 felii rosie,2 felii dovlecel. (tai dovlecelul pe lung daca vrei sa fie doar o felie)  si presari putina sare.
  5. Asezi peste fiecare cate o felie de paine si presezi usor.
  6. Bati ouale intr-un bol si pui cu lingura peste fiecare sendvis.
  7. Ce ramane torni in vas.
  8. Razi cascavalul deasupra si bagi tava la cuptor pana ce cascavalul s-a inmuiat bine si oul e preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu sunca, rosii si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu kaizer si sunca